sâmbătă, 17 martie 2012

CHEC CU NUCA SI PORTOCALA (DE POST)

INGREDIENTE
pentru 2 tavi  

5 cani(250g are o cana) faina de grau 
2 cani zahar
 1 cana ulei
3/4 cana nuca macinata
2 cani suc de portocale 
coaja de la o portocala
1 lingurita scortisoara
1 lingurita bicarbonat
1 praf de copt
zahar pudra (pentru ornat)
 
PREPARARE

Se amesteca ingredientele urmand ca la urma sa adaugam faina si praful de copt cu bicarbonat.

 

 Se pune compozitia in 2 tavi peste hartia de copt, si se da la cuptor (care a fost preincalzit)timp de 50 minute. 
Cand se racesc presaram peste ele zaharul pudra.



 Iata ce a mai ramas dupa jumatate de ora, asa bun e.

POFTA BUNA!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu