INGREDIENTE
400 g Piscoturi
500g mascarpone (2 cutii)
7 oua
1 praf de frisca
7 linguri zahar pudra
2 pliculete zahar vanilat
3 cesti cafea
1 esenta vanilie
cacao
PREPARARE
Separam ouale (albusul de galbenus), peste galbenus adaugam zaharul atat cel pudra cat si cel vanilat si amestecam, apoi punem mascarpone si esenta de vanilie si amestecam iarasi sa se omogenizeze.
Batem albusurile spuma, punem praful de frisca, iar peste punem crema cu mascarpone si le amestecam incet. Piscoturile le insiropam in cafea (doar o fractiunne de secunda fiecare) si le asezam intr-o tava.
Dupa primul rand de piscoturi punem jumatate din crema cu mascarpone si continuam cu al doilea rand.
Dupa ce puneti si al doilea rand de piscoturi, apoi puneti restul de crema, urmand sa o pudrati cu cacao.
Mie nu mi-au ajuns piscoturile deccat pentru 80% din randul doi, dar cred ca arata bine si asa.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu