duminică, 24 februarie 2019

PREMIILE OSCAR 2019


Buna prieteni, 
 As vrea sa va spun cateva opinii propii despre premiile Oscar. 
Gala de decernare a Academiei de film aflata in acest an la cea de-a 91-a editie are loc in Dolby Theatre din Los Angeles. Aceasta ceremonie va fi transmisa si in Romania pe canalul Digi 24 HD maine 25 februarie la ora 03 00. 
 In continuare as dori sa va spun cateva lucruri despre filmele nominalizate la categoria Cel mai bun film. Filmele nominalizate sunt: 

·          Black Panther - Kevin Feige
·         Roma - Gabriela RodriguezAlfonso Cuarón
·         Bohemian Rhapsody - Graham King


    Sa incep cu prima nominalizare:  
     Black Panthere, este un film in care il putem urmari pe primul erou de culoare al desenelor animate. Filmul este in genul actiune SF, iar pe mine personal m-a incantat faptul ca e 3D. 
     BlacKkKlasman, este un film despre un politist afro-american din statul american Colorado care reuseste sa se infiltreze in organizatia Ku Klux Klan, este o drama cu multe faze comice.
     Roma, din punctul meu de vedere este marea surpriza din acest an a ceremoniei fiindca este un serial difuzat in reteaua Netflix. Actiunea acestei ecranizari se desfasoara in Roma antica. Nu am vazut decat cateva episoade, insa pare a fi promitaator.  
     A Star is Born, este o poveste de dragoste intre un muzician si o admiratoare de-a sa. Este un musical romantic.
     The Favorite, este o ecranizare in care actiunea are loc in sec XVIII la curtea reginei Angliei. Este unn film istoric.   
     Green Bookeste povestea intre un pianist intre un afro-american si un italo-american dur. Actiunea filmului e in America anilor '60. Este o drama.
     Vice, e povestea lui Dick Cheany, un fin cunoscator a sistemului birocratic din Washinton. 
     Bohemian Rhapsody, este povestea legendarei trupe Queen si a liderului acesteia Freddie Mercury. 

     Acest film (Bohemian Rhapsody) este si favoritul meu la premiile din anul acesta. In cateva ore vom afla daca gusturile mele coincid cu cele ale Academiei de film. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu